Resan är bokad!

Nu är det snart dags. Frida är pigg igen så nu är resan bokad!!! YES!!!!!!!!! Så glad jag är nu när jag vet att jag får träffa hjärtat imorn! 14.00 går tåget åt samma håll som flyttfåglarna åker åt, söderut! Tro om det är lika varmt dit jag ska som dit fåglarna ska?? Hmm. Ganska djupa funderingar nu känner jag.

Jag har lite smått panik. Jag har halvt tänkt på vad jag ska ta med mig i kläd väg. Men har ingen koll egentligen. Jag åker ju snart och inte packat ner en pinal. Men de fixar jag. Gammalt djungelordspråk, Jens fixat! Jaja, jag tar det imorgon då man arbetar som bäst under stress? Såklart!

Jag har tänkt försöka ta mig upp tidigt så att jag hinner med att träna innan det är dags för packning och de. Jag ska även till arbetsförmedlingen för att skriva under ett papper så att jag kan få gå kursen “starta eget företag” som hålls på AF. Dom öppnar 10.00 och då är jag där. Förhoppningsvis så har jag redan tränat klart då. Ska även svänga in på stan sedan för att byta lite saker som blev tokigt idag när jag och syrran körde en shoppingrunda. High five på de!

Om jag hinner med träningen imorn har jag tänkt att köra detta

“Annie”
50 – 40 – 30 – 20 – 10 For Time
Double Unders
Sit Ups

Vila någon minut

5 varv på tid av:
15 Toes to bar
15 Sit-ups
5/5 Pistols/enbensknäböj

Snabbt och effektivt pass. I like it.

 

 

Tagged , ,

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.