>Snabba svängningar

>I måndags så började jag känna mig lite förkyld på eftermiddagen så jag ställde in träningen på kvällen som jag hade planerat. Ju mer klockan tickade på ju sämre blev jag och på kvällskvisten var jag riktigt dålig. Försökte preppa kroppen med allt jag kunde tänka mig skulle hjälpa mig något och höll tummarna bara. Proppade i mig två alvedon och gick och la mig. Klockan ringde 05.40 och jag låg kvar i sängen till 05.45 och klev upp. Det kändes ungefär som att min kropp var slagfältet för tredjevärldskriget. Snacka om att vara däckad! Men jag försökte göra de bästa av det så jag tog två alvedon direkt när jag klivit upp. Ordnade morgongröten och ställde den i mikron. Sen gick jag och duschade. Käkade gröten efteråt med lite keso uppepå. Men jag kände att när klockan började bli 06.20 så skulle de inte gå att jobba idag så de var bara att ringa och sjukanmäla mig.

Senare under dagen så fick tag på en termometer och lite mat som familjen var snäll att komma med så jag tog tempen. Mycket riktigt så hade jag feber också. 38grader var toppnoteringen. Ingen sådär jätte hög feber direkt men tillräckligt för att jag inte skulle orka göra något alls. När jag gick och la mig igår så kändes det bättre men jag hade fortfarande 37.5 grader i kroppen så jag hade ju inte så stora förhoppningar på att det skulle vara något mycket bättre idag. Men när jag vaknade imorse så kändes det en stor skillnad mot för gårdagen. Men inte tillräckligt bra för att åka till jobbet. Ingen feber idag heller :) Allt eftersom dagen har gått så har jag blivit bättre och bättre så imorgon så är jag tillbaka på jobbet igen :)

Så i måndags var jag förkyld och jobba, igår feber hemma, idag förkyld hemma, imorn jobb igen. Snabba svängningar helt enkelt :) Om det nu inte svänger tillbaka. Men de ska de ju inte göra. Har jag inte tid med helt enkelt! Har ju tappat tre dagars träning nu och det är inte ok!! Börjar lite lätt imorn igen och ser hur det känns så får jag skynda långsamt för att komma tillbaka in i träningsfasen igen :)

Kommentera