Spännande saker på gång!

Dom som har hängt med ett tag kommer kanske att komma ihåg att jag pratade om att jag väntade på besked eller på ett telefonsamtal. Beskedet har kommit för ett tag sedan och nu är bollen i rullning. Jag ska nämligen leda crossfit-inspirerade pass i Husum tillsammans med HusumsIFGymnastikklubb som vill satsa på något nytt. Detta kommer att bli väldigt roligt för mig och verkligen ett steg i rätt riktning. Första passet kommer jag att hålla på måndag 3 september kl 19.00. Den som vill får gärna följa med. Jag har fyra platser lediga i bilen! :)

Börjar faktiskt bli lite spänd inför det. Jag har absolut ingen aning om hur många som kommer. Det kan bli fem stycken. Men det kan även bli 25. Så det är väldigt svårt att planera hur jag ska lägga upp det och på vilken nivå det ska ligga. Jag kommer att börja lugnt och försiktigt för att få en överblick på vilka det är som kommer och vilken nivå dom ligger på. Sen så ökar jag successivt när jag ser att det går. Kommer hur som helst att bli väldigt roligt och utmanande!

Samtidigt som denna boll börjar rulla så har jag en annan boll som har rullat ett tag också som vissa har vetat om medans andra, dom flesta, inte vetat något. Jag tittar nämligen på möjligheten att starta ett eget företag. Tanken är att se om det finns möjlighet och ekonomiskt underlag till att starta en crossfitbox i Ö-vik. Denna boll rullar lite långsammare då detta är så mycket nytt för mig så jag måste ta in allt och lära mig efter vägen helt enkelt. Jag har inte tagit något beslut ännu om jag ska öppna eller om jag ska säga nej till denna ide och dröm. Jag vill ha så mycket kött på benen som möjligt innan jag tar något av besluten.

Vill du höra hur jag har tänkt, tipsa om lokal, hjälpa till? Tveka inte att ta kontakt med mig!

Klicka gärna i denna enkla undersökning som ger mig en liten bild av vad ni som följer bloggen vill.

Tagged ,

Kommentera