Tangerat PB! WOOP WOOP!

Imorse vaknade jag och var tröttare än vanligt. Mycket tröttare. Ibland har man sånna dagar också. Men jag sover halvdåligt fram mot mornarna när det ljusnar på ute och det blir ljust inne i sovrummet också. Mörkläggningsgardin ska införskaffas snarast! Att vi hade ställt väckaren på 7.00 för att tvätta gjorde ju de hela inte direkt något roligare. Men sagt och gjort så stod vi i tvättstugen. Jag halvsovandes och trött i hela kroppen. Att klockan var just 7 gjorde väl inte så mycket för i vanliga fall så brukar jag vakna av mig själv någon gång kring 7.15-7.30. Men ja, imorse var en sån dag när man vaknar i fel fas.

Frukost på det och sedan promenera iväg och handla på Ica. Sen när vi kom hem och packat upp allt så slängde jag mig på sängen och vi sa att vi inte skulle träna på morgonen utan ta det på kvällen när Frida kom hem. Men sen bestämmer Frida att vi ska iväg och köra NU! Jag som låg så skönt i sängen då 😛 Men sagt och gjort så tog vi vårat pick och pack och gick mot gymmet.

Väl där så var jag rätt trött, fortfarande. Men jag kände hur jag blev piggare och piggare och att det verkligen var bra att gumman drog med mig dit. Tack baby! Inga märkvädiga prestationer till en början. Rätt okej på pullups med 10 extra kilon. Hantelrodd inget att säga om det. MEN MARKLYFTEN! 

Idag var det kul att köra mark. Jag var stark! Kom upp till 140 som jag körde treor på förra veckan. Tunga treor. Men jag drog en lätt etta där och kända, nu jäklar ska jag lyfta mera. Etta på 150 sedan. Tänkte då, äää jag testar på 155kg också och ser hur det går. Sagt och gjort så var det 155kg på stången och jag stod och gjorde mig redo. Tömmer all luft i lungorna och böjer mig lite framåt. Fyller upp lungorna så mycket jag kan medans jag sträcker på mig. Ned! Greppa stången! Skapar en förspänning! Känner vikten i händerna! Börjar dra! Passerar knäna! Och den jävla stången kommer upp!! WOOOHOOO! 

Klart som tusan att jag blev glad! MEN! Jag hade mer i mig! 160kg på stången nu! Andas! Greppa! Kom ihåg att ta i! Drar! Passerar knäna! Tro inte på f*n att jag får upp det också! Haha! Så jäkla grym känsla att få tangera personbästa bara sådär från ingenstans  Underbar känsla! Jag drar redan 160kg. Långt innan vad jag hade planerat att jag skulle göra! Det ser bra ut de hära 🙂 Kanske det blir ett PB inom detta träningsupplägg som jag har lagt upp på 10 veckor. Det kommer absolut att bli spännande att se nästa gång det kommer tillbaka till tunga lyft. Men det är en vecka kvar med tunga lyft också så det kanske kan bli redan nu 🙂 Spännande!

Dagens pass blev som följande

Pullups (kroppsvikt+10kg)
4+10kg
4+10kg
4+10kg
3+10kg

Hantelrodd
44*7
44*5
44*5
44*5
44*5
44*5

Marklyft
70*5
100*3
120*3
140*1
150*1
155*1
160*1 Tangerat PB!

Brutalbänk
20

Har även tagit två promenader på 40 min vardera. En mycket bra träningsdag!

Tagged , , ,

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.