>Tankspridd

>Just nu känns mitt huvud som ett tomrum. Jag vet inte vad jag vill, jag vet inte vad jag känner, jag vet inte vad jag vill göra med mig själv. Inget! Min världsbild är upp-och-ned. I Don’t Like It! Det kommer och går. Dom senaste dagarna har varit jobbiga. No tears, men jobbiga.

Gick ner till vikingavallen och skulle titta på när Gong spelade en korpen match. Var kul att titta på och stod och pratade med Oskar under tiden. Trivdes bra där. Hade väldigt trevligt och Oskar känns väldigt snäll och ärlig när jag pratar med honom. Både Gong och Oskar är en sån där vän man skulle vilja ha helt enkelt :) Det känns som att åtminstone jag kommer överens med dom. Sen om dom tänker samma om mig är en annan sak 😛 Har pratat mera med Gong så kan väl säga att jag känner henne lite bättre än Oskar men det är helt klart två väldigt trevliga människor som jag trivs att prata med.

Efter matchen så var jag på bra humör och kände lite livsgnista igen. Gick på Statoil och köpte mig en glass för att lyxa till det och sen vidare hem. Matilda skulle komma och hämta ett par skor som hon ska ha nu ikväll när hon ska ut på fest. Bara när jag skriver det får jag en klump i magen, ut på fest. Huvva. Tänk om… Tänk om… :'( Tanken på att hon skulle hitta någon annan får mig ju bara att vilja dö.. :'( Jävla tårar som kommer… Bara tanken på att hon kan “flörta” med andra och andra kan stöta på henne får mig ju att vilja ta livet av mig… :'( Hon är ju som min i mitt hjärta. Min bättre halva. Hon var ju så otroligt vacker ikväll dessutom så det gör inte saken bättre. Den vackraste personen jag har sett och jag får/kan inte ens krama om henne. :'( Nu kom det en tår till också…. Sjukt jäkla jobbigt är det. Tror inte folk kan förstå hur jobbigt det är om dom inte varit i samma sits.

Det här med att komma över en person man älskar är otroligt jobbigt. Än fast det är sjukt jobbigt för mig just nu att acceptera situationen så önskar jag henne all lycka i världen. Jag hoppas att hon lyckas med sina visioner och drömmar och får vara lycklig.

Nu låter det ju som att jag aldrig kommer träffa henne mer men jag hoppas verkligen vi kan fortsätta vara vänner efter den här “tiden läker alla sår” perioden.

Orkar inte skriva nå mer nu. :'( Fått lätta lite på mitt hjärta åtminstone.

Kommentera