Tävla eller inte tävla, det är frågan de.

Jag har nu hittat en tävling som går över hela världen i crossfit som det går att anmäla sig till. Jag är väldigt sugen på att göra detta men jag tvekar ändå lite. Det kostar 25USD att delta och jag är inte direkt i någon bra form just nu efter snart två veckor av sjukdom och förkylning. Men hur som helst, för den som är intresserad så kan ni gå in och titta närmare här http://www.cfchampionsleague.com. Jag har gjort all registrering där redan och det är bara själva betalning kvar. Oj så sugen jag är!! 😀 Skulle verkligen ta mitt intresse till en helt ny nivå. Jag har ju fortfarande ett tag på mig att bestämma mig om jag ska delta eller ej. Jäkla studentekonomi säger jag! Hade jag haft ett jobb och en stadig inkomst så hade 25USD inte varit något alls, men ja, nu är det ju rätt mycket pengar. Anmäler jag mig så får ni veta det här på bloggen :)

Kommentera