Tillbaks

Oj vad jag har varit riktigt otaggade på att skriva på slutet. Varför? Ja bra fråga. Har bara varit lite nere tror jag sedan Frida åkte hem igen. Sen skyller jag på att jag har haft mycket göra (vilket jag kanske inte har haft egentligen).

Vad har jag gjort då?
Jag har knappt tränat. Jag var på gymmet en gång förra veckan. Varit ute och gått lite mera istället.

Onsdag så blev det en resa söderut för att få träffa min älskade och min bättre halva, Frida! Där var jag tills lördag morgon då jag begav mig hemåt igen. Stannade till på Ikea för att springa in en snabbis.

Igår började jag jobba på fabriken i Husum under det planerade höststoppet som kommer att vara i ca 1.5-2veckor. Idag var det då också jobb. 07.00 börjar jag jobba och vi är planerade att jobba till 20.00 varje dag. Man är rätt mjuk när man kommer hem men det är tur att det har börjat lite lugnare så drar vi upp tempot rejält imorgon istället.

Jag tvingade iväg mig till gymmet idag efter jobbet faktiskt. Jag var inte direkt taggad och heller inte full av energi. Men trotts allt så tycker jag ändå att det blev ett helt okej pass.

Jag började köra lite backsquats. Tog mig upp till 90kg och körde 3:or och 5:or beroende på hur formen kändes. Körde några med stopp i 90grader för att se till så att jag inte tappade fram ryggen. Tung teknikträning kan man kalla det. Jag har inga problem alls med att hålla upp ryggen när det är lättare vikter. Men så fort det börjar krypa upp mot 90kg så är det risk att jag faller fram med ryggen vilket jag inte vill. Då blir det mera ett lyft med ländrygg istället för att jag kan använda kraften i benen.
Jag fortsatte sedan och körde en lite snabb runda med:
5varv
10 benböj
10armhävningar
10situps
10jumpingjacks
10toes to bar

Lekte sedan runt lite med hopprepet och försökte ha lite fart. Lite kettlebells och burpee-sprint också. Jag uppnådde mitt mål för dagen, att få svettas ur lite.

Nu softar jag till framför datorn ikväll för att snart hoppa i säng igen och ladda inför 13timmar på fabriken imorgon.

Kommentera