Tjuvstartar med en liten omställning

Idag tjuvstartade jag lite med att ställa in kroppen på mina 2000kcal. Det har varit tufft kan jag säga för att jag har haft så energirika (mycket fett) måltider idag så jag har bara ätit frukost, lunch och middag. Jag var tvungen att ta två deciliter fil nu när jag kom hem för att magen var helt tom. Kommer ju vara lite jobbigt för skallen i början när jag inte kan gå och äta när jag vill och när jag känner för det. Blir ju lite mer strikta tider att äta på vilket är bättre tycker jag!

Totalt idag har det blivit:

2145 kcal
135.6g protein
151.2g fett
63.2g kolhydrater

energi intag 2013-01-05

Väldigt mycket fett kan man säga. Lite mer än vad jag har tänkt mig. Har tänkt mig något i stil med 50% fett, 30% protein och 20% kolhydrater. Det kommer ju självklart att skilja sig lite från dag till dag men det är åtminstone målet. Hellre mer fett än mera kolhydrater.

Tog en morgonpromenad imorse på ca 4.5km och tänkte träna lite senare på dagen. Bestämde med syrran att vi skulle ses vid friskis 13.00. Sagt och gjort, bara det att vi gick in på colorama först för att jag skulle kolla på lite tapeter till vardgsrummet. Men när vi väl kom till friskis så var det stängt. Då stängde dom 13.00 för att det var nån sån här dag idag som jag missat. Juletider och helgdagar hela tiden. Får ta igen träningen imorgon helt enkelt.

Kommentera