Träningsvärk osså “Grace” då!

Jag som hade tänkt försöka mig på en morgonjogg. Men de blir inget av det. Har så jäkla träningsvärk i benen idag. En vanlig promenad får duga idag helt enkelt. Men lite senare idag har jag tänkt att jag ska iväg till gymmet och träna också. Sitter och funderar på vad jag ska köra och känner så här hur de gnager i mig, axlar, axlar, axlar låter det.

5set x 5 reps i varje

Press
Push press
Push jerk

På tid
“Grace” – Clean and Jerk 30 reps på tid.

Grace är det 60kg som gäller om man ska köra den riktiga. Men jag vet inte om jag fixar det. Jag får se hur dagsformen är. Om det inte känns som att jag klarar av 60kg så kommer jag nog att köra på 50kg. Men som sagt, jag får se när jag är där hur det känns.

Så här är det tänkt att man ska göra. Så kommer dock inte jag att kunna göra 😛 Mycket vila för mig kommer det att bli om jag kommer att köra på 60kg. Jag har ingen aning om hur jag fixar detta men gör jag det under 10min är jag nöjd.

 

Tagged , , , , , ,

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.