Tripp till Ulvön

Tänk om dagarna hade lite fler timmar och att helgerna hade lite fler dagar. Det går på tok för fort. Men det gäller att njuta av tiden och passa på att göra saker.

Igår (lördags) passade jag och Frida på att köra ett litet ryggpass innan jag skulle börja jobba. Vi kom iväg ganska så sent för jag jobbade natt på Harrys så jag sov ju rätt så länge, ungefär till 10.30. Men väl där så började vi med att köra 50 pullups. Gick sedan vidare till att köra några roddövningar, latsdrag och sen rodd+armhävning på kettlebells. Sedan hade inte jag någon mer tid till att träna innan jag skulle börja jobba. Vi körde även en liten variant på rygg, bröst och bål övning som var riktigt rolig.

[nggallery id=10]

Efter att jag hade jobbat klart så var det det hem fort och duscha sedan sprinta ner på stan för att klippa mig innan 15.30. För 15.30 var det dags för mig och Frida att äta en mjukglass och sedan lite minigolf med Björn och Therese. Inte för att avslöja vem som vann eller vem som var bäst så kan jag ju inte säga att jag vann överlägset över Therese som blev tvåa, Björn trea och sist men inte minst Frida, ett slag efter Björn som avgjorde på sista banan. 😛

På kvällen så gav vi oss iväg på 7/7 kl 7 med Amanda jenssen nere i strandparken. Drack lite vin och några öl med Björn och Therese. Mycket mycket trevligt var det. Men jag förstår inte varför dom inte fortsatte att spela någon bakgrundsmusik efter att Amanda Jenssen hade spelat klart. Istället för att börja plocka ned allt och bara bli tyst. De var ju som mycket folk där så hade ju varit trevligt att få ha lite musik där. Men de var ju ändå trevligt att sitta kvar och prata ett tag efteråt.

Idag har vi haft en dagsutflykt med min familj till Ulvön. Åkte 8.00 imorse för att ta färjan som gick 9.00 från Köpmanholmen. Det har varit riktigt varmt idag men det har inte varit någon sol vilket var lite synd. men det var mycket trevligt ändå. Fick lite fina bilder också.

[nggallery id=11]

Nu är det soffläge som gäller för resten av kvällen och ladda batterierna inför jobb imorgon 06.30-14.00. det kommer att bli awsome! Visst ses vi på Ö-viks mesta träningsanläggning?! 😉

Tagged , , ,

Kommentera