Turkiet, Alanya (bilder)

Turkiet och Alanya. Vilken bra resa det var. Det bästa med hela resan var att få träffa Frida igen. Som jag saknar henne nu när vi åter igen är på olika orter. Nu kommer vi inte träffas igen på tre veckor 🙁 uscha!

När vi var i Turkiet var vädret lite upp och ned. Vi hade turen att få sol på nästan alla dagar men oturen att få regniga kvällar. Tre av kvällarna regnade, åskade och blixtrade det. Ganska mäktigt att få se ett riktigt blixtoväder. Men det hade verkligen räckt med en kväll.

Våra dagar spenderades mestadels på stranden och i det 25-27 gradigt varma vattnet och 30-35 grader i luften. Vi tog oss även några utflykter när väl temperaturen kröp under 30grader strecket. De var endast då vi orkade göra någon typ av aktivitet, annars var det bara att ligga på stranden och vattnet som gällde. Maten kan man ju säga att den var under all kritik. Till alla måltider som man beställde så fick man med bröd. Vitt bröd i överflöd. Frukosten bestod också av vitt bröd med vitt bröd tillsammans med vitt bröd och en ostskiva. Men det fanns några undantag, faktiskt. Men dom var få. Här kommer lite (många) bilder från resan.

Tagged , , , , , , , ,

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.