Två premiärer på en dag.

Idag har jag börjat på en resa i 30 dagar där jag kommer att äta 100% paleo. Idag har jag tagit före bilder och kommer efter denna period att ta efterbilder och se om det är någon skillnad. Men framförallt så kommer det att bli spännande att se om jag kommer att märka någon skillnad i energinivå och hur kroppen kommer att må. Jag har ju tidigare ätit enligt paleos riktlinjer, men inte till 100%. Nu är det verkligen all in.

Jag har betalat 100 kr och då får jag varje måltid planerad varje vecka med olika alternativ som man kan göra. Detta kallas för Paleo Nordic Reboot och detta kan ni hitta mer om här http://reboot.paleonordic.se/. Det finns andra alternativ som whole 30 också som är på engelska och tror den kostar mer också. Men denna är på svenska och det verkar vara bra recept efter en första överblick. Lätta måltider att laga och goda också.

Idag har jag ätit:

Frukost. Mossaka, rester sedan igår.
Lunch, mossaka igen (japp, här var jag lite less på den..)
Middag, lax i ugn med ugnsrostad blomkål och hasselnötspesto.
Kväll, valnötter och lite vindruvor.

Thats it! Bilder kommer mer löpande under tiden. Idag tog jag dock inga bilder på maten.

Idag var det även premiär för mig att hålla pass i Husum. För min del så gick det väldigt bra. Jag lär mig något nytt varje gång jag får leda något pass om hur jag ska hantera en grupp. Deltagarna tror jag tycker det var ganska så jobbigt. Jobbade mycket med egna kroppen och försöka hålla flåset uppe. Jag får se hur många som törs komma tillbaka nästa vecka.

Nu blir det slappa resten av kvällen och ladda inför imorgon.

Kommentera