Va fan!!!

De är vad jag säger!! Brukar försöka att låta bli att svära i text alla fall. Men nu jävlar ska jag göra det!!! Jävla förbannade skit!!!

Ja vad är det nu då tänker nog några. Min idol, Mikko Salo från Finland har precis skadat sig och kan inte vara med och tävla i 2013 Crossfit Games (VM i crossfit). Förra året hade jag sett fram imot att kolla in live streamen och se honom tävla men då åkte han på en axelskada och en knäoperation om jag inte minns fel. Och nu en vecka innan tävling måste han tacka nej pga en bristning i magen.. Så jäkla typiskt!! Jaja, det kommer alltid ett nästa år. Hoppas bara att han hittar motivationen att fortsätta och komma tillbaka och vinna hela skiten nästa år! Han vann nämligen 2009 och har kommit bra placerad övriga gånger han varit med också. Så det är hans tur att vinna igen, tycker jag 😛

När jag liks håller på att svära så ska jag svära lite över min förbannade kropp. Aldrig så får man vara helt fri från skador eller krämpor. Nu får jag så ont i hälarna när jag jobbar på OKQ8 så jag vet inte vad jag ska göra… Så sjukt ont idag så jag var tvungen att sitta ned och hjälpa kunderna i kassan en stund idag. Men det kändes bara fel så sparkade bort stolen och stod upp och kämpade mot smärtorna i hälarna… Vet inte vad jag ska göra. Sen har jag rygg och skulderpartiet som inte alls är bra på mig just nu… Så här kommer det, förbannade jävla helvetes skit!!! Sådärja. Med det sagt så kör jag lite rörlighetsträning för ryggen och sedan går jag och lägger mig!

Kommentera