Vars är energin?

Vad händer med min kropp idag? Den känns som att den är i ett totalt standbymode. Har ingen ork, ingen kraft, ingen lust att göra något alls. Varför detta?

Var och tränade 9.30 idag och det är nog det sämsta passet jag gjort på säkert ett år. Sjukt svag, sjukt lite energi. Så jobbigt när det är så här. Jag vet inte vad jag har gjort för att bli så här heller för jag har ätit bra, druckit bra men ändå totalt tom.

Tar nya tag imorgon. På tal om imorgon så åker jag till Hemavan så då måste jag vara full av energi. Fast 40mil i buss så hinner man ju vila rätt så mycket på. Ska ta med datorn och kolla på nån film på vägen hade jag tänkt. Kommer bli nice de.

Nu ska jag fortsätta packa inför imorn så jag har allt med mig som jag kan tänkas behöva. Kommer även att ta med mig löparkläder så att jag ska försöka ta mig en runda på morgonen innan det är dags för backen. Men det beror ju även på lite hur vädret och temperaturen kommer att vara där. Hoppas på milt väder och löparvänligt.

Kommentera