WOD 7 i tävlingen.

Igår drog jag och Henke av WOD 7 i tävlingen. Jag tyckte att min insatts var helt okej. 8/10 skulle jag ge mig själv. Kunde ha tagit i lite mera. Mitt mål var att försöka göra allt obrutet. Alltså i en följd. Det gick att göra i allt förutom pushpress.
Passet var

15min AMRAP

10 pushpress 45kg
20 up&go (burpee utan armhävninge oc hopp)
30 svingar 24kg

Det enda som jag inte kunde köra obrutna reps på var pushpressen, därav 8/10 poängaren. Hade jag pressat mig lite till hade jag nog klarat att köra på för fullt och sluppit droppa ner stången på marken. Jag gjorde 5varv + 18 reps om jag inte minns fel. Henke gjorde lite mer än mig. Men jag tror ändå att både han och jag ligger rätt bra till om man ser till alla som har kört. Har sett några som har kommit upp på sex varv, dock inte i min klass som tur är 😛

Ingen i min klass har lagt upp sina resultat ännu heller så jag vet inte hur det har gått för dom. Jag har inte heller lagt upp mitt för jag vill inte att dom ska se vad jag har kört på och veta hur dom ligger till under själva passet när dom kör 😛 Taktik? Ja lite kanske.

Nu ska jag iväg på partaj och passa på att umgås lite när jag väl är ledig.  Trevlig kväll till er!

Tagged ,

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.