WOD Freja

Inatt satt jag uppe och såg på UFC och klockan tickade iväg ända till 2. Jag kan säga att det märks idag. Gäspar och har mig hela tiden.. Vill bara åka hem och sova. Men de värsta är att jag ska jobba inatt också så jag lär vara ordentligt trött innan jag kommer i säng 😛 Men kommer ju vara desto skönare att få hoppa i säng istället.

Nu sitter jag i umeå och väntar på att min lektion ska starta. Den börjar 13.00 och jag har varit på plats sen strax före 11. Jippi….. Sen att det luktar så sjukt gott från maten här omkring mig så gör ju inte de saken bättre när jag har en torrköttbit med tort ris i min låda… Jippi….. Hur som helst så åker jag hem med 15.50 tåget så jag hinner träna när jag kommer hem vilket är nice! Har redan bestämt mig för vad jag ska köra ikväll och det blir följande pass:

”Freja”

På tid, 21-15-9 reps av:
Burpees
Svingar (24/16kg)
Pull-ups

Kommer köra lite styrka efteråt också. För de där passet är ren tjurskalle och kondition. Burpees tar död på en, sen får man vila lite under svingarna. Pull-upsen är något mellanting mellan styrka och flås. Siktar på att fixa det under 9min, det är målet sen får jag se om jag klarar det helt enkelt. Hoppas då det, annars gör jag det en gång till och fixar sub 9 min. 🙂

Nu  börjar det bli dags att hitta en micro så att jag får varm mat. Sen ska jag move my ass to the lektion. Svenglish FTW!

 

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.